Dieren

Knutselen voor kinderen. Met deze knutselwerkjes leren kinderen op een leuke manier over dieren.

Knutselen Dieren

Sleutelwoorden:Dieren, kleurplaten dieren, knutselen dieren, dier
,
animals

'Dieren'

Op onze site vind je kleurplaten over allerlei dieren. Je hebt kleurplaten over dieren in het bos, in het wild, huisdieren,... om in te kleuren.
Dieren zijn met zintuigen uitgeruste, meercellige organismen.
Ze wekken hun energie niet door fotosynthese op maar betrekken deze uit organische stof (andere organismen op eten en verteren) en ze hebben zuurstof nodig voor hun ademhaling.
De meeste dieren kunnen zich voortbewegen.
De mens wordt ook tot de dieren gerekend.
Onderzoek naar het gedrag van dieren heeft uitgewezen dat hoger ontwikkelde diersoorten gecompliceerd gedrag vertonen, en signalen (dierentaal) aan elkaar kunnen doorgeven.
Bij sommige diersoorten worden zelfs beginselen van abstract denken gezien.
Desondanks wordt bij geen enkele bekende diersoort de typisch menselijke gave ontdekt om een hogere cultuur te ontwikkelen.
Het in de meeste culturen sterk aanwezige onderscheid tussen mensen en dieren snijdt wetenschappelijk echter weinig hout.
Veel plezier met onze kleurplaten!

Educatieve afbeeldingen en puzzelgeneratoren

Ontdek onze uitgebreide collectie educatieve bronnen, met een diverse reeks educatieve afbeeldingen, waaronder kleurplaten, foto's en boeiende knutselwerkjes. Elk item is zorgvuldig gecategoriseerd in thema's die aansluiten bij de normen van het basisonderwijs.
Onze educatieve afbeeldingen kunnen het hele jaar door op scholen gebruikt worden, om creativiteit te stimuleren en leerervaringen te versterken. Bovendien bieden we een reeks interactieve puzzelmakers aan, zoals kruiswoordpuzzelgeneratoren en woordzoekermakers. Deze tools dienen als hulpmiddelen voor leraren en ouders, en stellen hen in staat om de leerreis te verrijken en leerlingen op een betekenisvolle manier te betrekken.


Copyright schoolplaten.com