Feestdagen

Wie houdt niet van feestdagen ? Het zijn hoogtepunten in het jaar, waarbij mensen samen komen om een bepaalde gebeurtenis te herdenken. We hebben nationale feestdagen, religieuze feestdagen zoals Kerst en Pasen en persoonlijke feestdagen zoals moederdag, vaderdag of Valentijn. Deze momenten lenen zich bij uitstek tot het kleuren van een leuke kleurplaat, om de gebeurtenis op te fleuren of er meer inhoud aan te geven. Op deze site vindt je dan ook educatieve kleurplaten over Kerst, Pasen, Carnaval en een heleboel andere feestdagen. Leer over deze feestdagen terwijl je kleurt.

Sleutelwoorden:Feestdagen, feest, feesten, vakantie, feestdag, kleurplaten feestdagen, foto's feestdagen, knutselen feestdagen.,
holidays

'Feestdagen'

Een feest is een samenkomst van een aantal personen, voor een leuke gebeurtenis (verjaardag, huwelijk, geboorte,.. ),
of een herdenking, maar feest kan ook zonder directe aanleiding plaats vinden.
Een feestdag is een dag waarop een historisch feit of historische gebeurtenis
algemeen of door bepaalde groepen in de maatschappij wordt herdacht (ook gedenkdag genoemd).
Zo heeft men oa nationale feestdagen, religieuze feestdagen (Kerstmis, Suikerfeest, Chanoeka,.. ),
persoonlijke feestdagen (verjaardag, moederdag, .. ) en regionale feestdagen.

Educatieve afbeeldingen en puzzelgeneratoren

Ontdek onze uitgebreide collectie educatieve bronnen, met een diverse reeks educatieve afbeeldingen, waaronder kleurplaten, foto's en boeiende knutselwerkjes. Elk item is zorgvuldig gecategoriseerd in thema's die aansluiten bij de normen van het basisonderwijs.
Onze educatieve afbeeldingen kunnen het hele jaar door op scholen gebruikt worden, om creativiteit te stimuleren en leerervaringen te versterken. Bovendien bieden we een reeks interactieve puzzelmakers aan, zoals kruiswoordpuzzelgeneratoren en woordzoekermakers. Deze tools dienen als hulpmiddelen voor leraren en ouders, en stellen hen in staat om de leerreis te verrijken en leerlingen op een betekenisvolle manier te betrekken.


Copyright schoolplaten.com